Speed Up Firefox

Postby GTAce » Fri Jul 01, 2005 3:25 pm

In your address bar type "about:config" without the quotes and hit enter.

1. Find the string: network.http.pipelining

- Double click and change the value to true

2. Find the string: network.http.pipelining.maxrequests

- Double click and change the value to 34

3. Find the string: browser.turbo.enabled

- Double click and change the value to true

Now close and restart and see the new speed of Firefox!




I am BLAZING now, no joke...yet again...firefox > IE
Last edited by GTAce on Fri Jul 01, 2005 3:25 pm, edited 1 time in total.
<!--QuoteBegin--><div class='quotetop'>QUOTE</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->(V) -=- Larry says:
me and draggy gonna fuck u up
syrus says:
it'll take two of you
|ESF{Draggy}ESF| says:
you cant touch me anymore and you know it
syrus says:
I'm coming hardcore now bitches
(V) -=- Larry says:
bring it
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->Image
GTAce
Forum Junkie
 
Posts: 3212
Joined: Sat Oct 09, 2004 2:00 pm
Location: Athens, GA

Postby Killa » Fri Jul 01, 2005 4:07 pm

omg...its 10 times faster...WOW..thx bro
C2D E6600 CPU
Zalman 9700 LED CPU Cooler
EVGA 680i SLI Mobo P23
Thermaltake 600w PSU
2GB Corsair 6400 DDR2 C4D Ram
XFX GeForce 8800 GTX
Xfi Fata1ty sound card
G15 Keyboard/Mx Revolution Mouse
Killa
Member
 
Posts: 272
Joined: Tue Oct 12, 2004 2:20 pm
Location: Long Island,NY

Postby Invid » Fri Jul 01, 2005 4:20 pm

fuxing sweet!!!!!!!!!!

:run::run::run::run::run:
:run::run::run::run::run:
:run::run::run::run::run:
:run::run::run::run::run:
:run::run::run::run::run:
Invid. The Man, The Myth, The Legend.
Image
Invid
Senior Member
 
Posts: 689
Joined: Mon Oct 11, 2004 4:13 pm

Postby syrus » Fri Jul 01, 2005 4:38 pm

I'm going to have to check this out when I get home. :)
syrus
Godlike Member
 
Posts: 1637
Joined: Tue Oct 19, 2004 9:00 am
Location: Southern California

Postby Hazerduz » Fri Jul 01, 2005 6:25 pm

:iheartyew:
Image
Hazerduz
Godlike Member
 
Posts: 1666
Joined: Mon Oct 11, 2004 5:23 am
Location: San Antonio, TX

Postby Z » Fri Jul 01, 2005 6:39 pm

Why dont they have this as default?
<a href='http://sheridanc.facebook.com/p.php?id=89903013&l=9a3a52869c' target='_blank'>My Facebook</a>
Z
Godlike Member
 
Posts: 1045
Joined: Mon Oct 11, 2004 10:36 am

Postby Invid » Fri Jul 01, 2005 6:42 pm

Z wrote:Why dont they have this as default?


so they can provide an update later and change the settings and claim "it's now 10x faster!!!"

gimmics is all ....probably
Invid. The Man, The Myth, The Legend.
Image
Invid
Senior Member
 
Posts: 689
Joined: Mon Oct 11, 2004 4:13 pm

Postby GTAce » Fri Jul 01, 2005 9:04 pm

I'm sure this only applies to broadband...I'd imagine trying this w/ dial-up would foxxor something up :dunno:

I dunno, I just made that up
<!--QuoteBegin--><div class='quotetop'>QUOTE</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->(V) -=- Larry says:
me and draggy gonna fuck u up
syrus says:
it'll take two of you
|ESF{Draggy}ESF| says:
you cant touch me anymore and you know it
syrus says:
I'm coming hardcore now bitches
(V) -=- Larry says:
bring it
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->Image
GTAce
Forum Junkie
 
Posts: 3212
Joined: Sat Oct 09, 2004 2:00 pm
Location: Athens, GA

Postby Wolv » Sat Jul 02, 2005 3:10 am

Damn...thats fawking sweet.

Nice find!
The charm of hunting is that it is the pursuit of that which is elusive but attainable, a perpetual series of occasions for hope.
Wolv
Forum Junkie
 
Posts: 2042
Joined: Mon Jan 03, 2005 3:17 pm

Postby syrus » Sat Jul 02, 2005 9:58 am

Damn this shit is fast now. :)
syrus
Godlike Member
 
Posts: 1637
Joined: Tue Oct 19, 2004 9:00 am
Location: Southern California

Postby Action » Sat Jul 02, 2005 10:03 am

syrus87 wrote:Damn this shit is fast now.  :)

<a href='http://profile.xfire.com/esfaction' target='_blank'><!--aimg--><a href='http://miniprofile.xfire.com/bg/sf/type/0/esfaction.png' target='_blank'>Image</a><!--Resize_Images_Hint_Text--><!--/aimg--></a>
Action
Senior Member
 
Posts: 353
Joined: Sat Oct 16, 2004 2:02 pm

Postby Marko » Sat Jul 02, 2005 1:27 pm

syrus87 wrote:Damn this shit is fast now.  :)

sig courtesy of Z
<!--Flash 500+200+http://65.98.67.34/~james/marko.swf--><OBJECT CLASSID='clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000' WIDTH=500 HEIGHT=200><PARAM NAME=MOVIE VALUE=http://65.98.67.34/~james/marko.swf><PARAM NAME=PLAY VALUE=TRUE><PARAM NAME=LOOP VALUE=TRUE><PARAM NAME=QUALITY VALUE=HIGH><EMBED SRC=http://65.98.67.34/~james/marko.swf WIDTH=500 HEIGHT=200 PLAY=TRUE LOOP=TRUE QUALITY=HIGH></EMBED></OBJECT><!--End Flash-->
Marko
Senior Member
 
Posts: 475
Joined: Mon Apr 25, 2005 10:30 pm
Location: where the girls be.... Cali

Postby Z » Sat Jul 16, 2005 7:08 pm

Could you declare this thread sticky? :D
<a href='http://sheridanc.facebook.com/p.php?id=89903013&l=9a3a52869c' target='_blank'>My Facebook</a>
Z
Godlike Member
 
Posts: 1045
Joined: Mon Oct 11, 2004 10:36 am

Postby GTAce » Sun Jul 17, 2005 1:29 am

consider it done

I would also like to let everybody know that I just checked these settings again in my browser...and discovered they had reset back to their defaults...i dunno if this happened randomly or when I upgraded from 1.0.4 to 1.0.5...I'm going to assume the upgrade...if that is the case, you might want to check it again if you too have upgraded or reinstalled
<!--QuoteBegin--><div class='quotetop'>QUOTE</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->(V) -=- Larry says:
me and draggy gonna fuck u up
syrus says:
it'll take two of you
|ESF{Draggy}ESF| says:
you cant touch me anymore and you know it
syrus says:
I'm coming hardcore now bitches
(V) -=- Larry says:
bring it
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->Image
GTAce
Forum Junkie
 
Posts: 3212
Joined: Sat Oct 09, 2004 2:00 pm
Location: Athens, GA

Postby OWNAGE » Sun Jul 17, 2005 4:21 am

i did the upgrade a few days ago ... but i just did the speed hack and it rocked for a little bit ... now im getting stuck on pages now
OWNAGE
Junior Member
 
Posts: 77
Joined: Sat Jun 11, 2005 10:01 pm


Return to Computers

cron