[REQ] BF2

NO DIRECT LINKS. Please limit this forum to discussion only.

Postby Cycopath » Tue Jul 05, 2005 11:35 am

Can anyone find this on a newsgroup???!?!?!?!?!? I see EVERY OTHER game in the world but not this one! If someone finds it can you PM it
Image
Image<span style='font-size:23pt;line-height:100%'><span style='color:green'>ITA</span><span style='color:white'>LIA</span><span style='color:red'>NO!!!!!</span></span>
Cycopath
Senior Member
 
Posts: 736
Joined: Mon Oct 11, 2004 3:39 pm
Location: Baltimore, Maryland

Postby Cycopath » Tue Jul 05, 2005 11:41 am

NVM I FOUND IT YEA!!! You can delete this if you like.
Image
Image<span style='font-size:23pt;line-height:100%'><span style='color:green'>ITA</span><span style='color:white'>LIA</span><span style='color:red'>NO!!!!!</span></span>
Cycopath
Senior Member
 
Posts: 736
Joined: Mon Oct 11, 2004 3:39 pm
Location: Baltimore, Maryland

Postby syrus » Tue Jul 05, 2005 1:49 pm

hmmmm possible linkage?
syrus
Godlike Member
 
Posts: 1637
Joined: Tue Oct 19, 2004 9:00 am
Location: Southern California

Postby Cycopath » Tue Jul 05, 2005 2:17 pm

Do you have access to a newsgroup?
Image
Image<span style='font-size:23pt;line-height:100%'><span style='color:green'>ITA</span><span style='color:white'>LIA</span><span style='color:red'>NO!!!!!</span></span>
Cycopath
Senior Member
 
Posts: 736
Joined: Mon Oct 11, 2004 3:39 pm
Location: Baltimore, Maryland

Postby syrus » Tue Jul 05, 2005 2:23 pm

I know nothing of newsgroups. Any help would be appreciated.
syrus
Godlike Member
 
Posts: 1637
Joined: Tue Oct 19, 2004 9:00 am
Location: Southern California

Postby Cycopath » Tue Jul 05, 2005 2:27 pm

Well a newsgroup is you have to pay. BUT!!!!!! it might come with your ISP, like it does for me. You download from a newsgroup at max speed ALWAYS! and you have all the new stuff and everything. Rihgt now I am downloading at 400 kb/s

WHAT ISP YOU GOT?
Image
Image<span style='font-size:23pt;line-height:100%'><span style='color:green'>ITA</span><span style='color:white'>LIA</span><span style='color:red'>NO!!!!!</span></span>
Cycopath
Senior Member
 
Posts: 736
Joined: Mon Oct 11, 2004 3:39 pm
Location: Baltimore, Maryland

Postby syrus » Tue Jul 05, 2005 2:38 pm

SBC Yahoo DSL
syrus
Godlike Member
 
Posts: 1637
Joined: Tue Oct 19, 2004 9:00 am
Location: Southern California

Postby Cycopath » Tue Jul 05, 2005 2:44 pm

OK whats the website link lol
Image
Image<span style='font-size:23pt;line-height:100%'><span style='color:green'>ITA</span><span style='color:white'>LIA</span><span style='color:red'>NO!!!!!</span></span>
Cycopath
Senior Member
 
Posts: 736
Joined: Mon Oct 11, 2004 3:39 pm
Location: Baltimore, Maryland

Postby Hazerduz » Tue Jul 05, 2005 2:45 pm

Link me!!! My ISP comes with Newsgroup but I don't know what proggy to use. I have RoadRunner.
Image
Hazerduz
Godlike Member
 
Posts: 1666
Joined: Mon Oct 11, 2004 5:23 am
Location: San Antonio, TX

Postby Cycopath » Tue Jul 05, 2005 2:50 pm

OK I will write up a tut for people on how to us it. Give me some time.
Image
Image<span style='font-size:23pt;line-height:100%'><span style='color:green'>ITA</span><span style='color:white'>LIA</span><span style='color:red'>NO!!!!!</span></span>
Cycopath
Senior Member
 
Posts: 736
Joined: Mon Oct 11, 2004 3:39 pm
Location: Baltimore, Maryland

Postby syrus » Tue Jul 05, 2005 3:05 pm

<a href='http://promo.yahoo.com/sbc/index.html?refer=dsl0' target='_blank'>http://promo.yahoo.com/sbc/index.html?refer=dsl0</a>
syrus
Godlike Member
 
Posts: 1637
Joined: Tue Oct 19, 2004 9:00 am
Location: Southern California

Postby Hazerduz » Tue Jul 05, 2005 10:06 pm

Been all day still no tut
Image
Hazerduz
Godlike Member
 
Posts: 1666
Joined: Mon Oct 11, 2004 5:23 am
Location: San Antonio, TX

Postby Cycopath » Tue Jul 05, 2005 10:13 pm

Hazerduz wrote:Been all day still no tut


Sorry I have a life outside of a gaming site.
Last edited by Cycopath on Tue Jul 05, 2005 10:15 pm, edited 1 time in total.
Image
Image<span style='font-size:23pt;line-height:100%'><span style='color:green'>ITA</span><span style='color:white'>LIA</span><span style='color:red'>NO!!!!!</span></span>
Cycopath
Senior Member
 
Posts: 736
Joined: Mon Oct 11, 2004 3:39 pm
Location: Baltimore, Maryland

Postby Hazerduz » Tue Jul 05, 2005 10:16 pm

Cycopath wrote:
Hazerduz wrote:Been all day still no tut


Sorry I have a life outside of a gaming site.



Well shit man get your ass back in your room and get :ph34r:
Image
Hazerduz
Godlike Member
 
Posts: 1666
Joined: Mon Oct 11, 2004 5:23 am
Location: San Antonio, TX

Postby OWNAGE » Wed Jul 06, 2005 11:11 pm

does anyone run Bf2 with a 9800pro 128 mb?
i have a pretty hefty system so its all up to that card

P4 3.0 Ghz 1 MB L2 Cache
1.25 GB of ram
radeon 9800Pro with artic coolin artic silver3
and 160 gb HD ...

i heard this game requires sum performance
OWNAGE
Junior Member
 
Posts: 77
Joined: Sat Jun 11, 2005 10:01 pm

Next

Return to Warez and File Sharing

cron